Ga naar de inhoud

Referenties

Dit zeggen klanten die gebruik maken van Afstand berekenen:

Achmea

Achmea Zorg gaat verhuizen naar Leiden. Daarbij is een goed mobiliteitsplan belangrijk. De basis van dit plan zijn diverse reisberekeningen. Door de tool van Patrick was het mogelijk om snel en goedkoop deze berekeningen uit te voeren. Ik ben nu bezig om voor het sociaalplan berekeningen te maken. Daarbij help ik onze HR afdeling. Bij de vorige verhuizing heeft een uitzendkracht deze berekeningen handmatig gedaan. Daar was deze persoon drie weken mee bezig.

Koos Ramakers, Achmea Zorg

Mobiliteitsscan

Mobiliteitsscan gebruikt afstandberekenen.nl in de mobiliteitsscan voor MKB bedrijven. De tool maakt het berekenen van de  de reisafstand van medewerkers naar de werklokatie eenvoudig en snel.

Robert Mares, Mobiliteitsscan

CO2 footprint

Stefan Sprangers: “Voor mijn masterscriptie “Calculating the carbon footprint of universities” deed ik een onderzoek naar de berekening van de CO2 uitstoot van universiteiten. Hiervoor heb ik ook de CO2 uitstoot van de Erasmus Universiteit berekend. In mijn berekening voor woon-werkverkeer had ik alleen gegevens over de postcodes van studenten en werknemers, zonder afstanden. Dankzij de tool van www.afstandberekenen.nl heb ik de postcodes om kunnen rekenen naar de afstand tot de universiteit. Hierna kon ik de kilometers weer omrekenen in CO2-uitstoot.

Stefan Sprangers, Masterscriptie Calculating the carbon footprint of universities

Christian Boxman

In het afgelopen jaar heb ik voor diverse berekeningen die samenhangen met een sociaal statuut, behoefte gehad aan kilometerberekeningen en reistijdberekeningen. De tool van afstandberekenen gaf mij de mogelijkheid om relatief snel diverse scenario’s door te rekenen. Ook voor personen met een beperkte kennis van Excel is de tool goed bruikbaar en de ontwerper is voor eventuele vragen zeer goed benaderbaar.

Christian Boxman, Diverse berekeningen sociaal statuut

Homefashion Group

Om verschillende reiskostenvergoedingscenario’s door te berekenen hebben wij gebruik gemaakt van afstandsbereken.nl. Zij bieden de mogelijkheid om zowel via de kortste als ook de snelste route te berekenen. Het Excel format werkt erg prettig, binnen een half uurtje heb je zo 1000 afstanden berekent. Daarnaast werden vragen erg snel en goed beantwoord. Ik kan de diensten van afstandsberekening.nl zeker aanbevelen.

F. Gooiker, Afdeling P&O Home Fashion Group

nos

In verband met een intern project wilden we bij de NOS graag beschikken over de reisafstanden voor woon-werkverkeer .

Vorig jaar hebben we een kleine test gedaan via deze website, waarbij we gebruik maakten van de Excel-interface.

Dit werkte goed, maar we hebben nu voor het gehele personeelsbestand gebruik gemaakt van de collectieve berekenfunctie op de website zelf, waarbij het bestand na de berekening  gedownload kan worden.

Dit werkte echt heel erg fijn, en we kregen keurig een melding dat de berekening klaar was met een link naar het ingevulde bestand.  We hadden een 100% score.

Bij het testen hadden we iets fout gedaan met Excel maar dit werd door de websitebeheerder snel en sportief opgelost, waarbij we goed advies kregen.

Wij zijn heel erg tevreden over de verleende service en de prijsstelling van het product!

Harry van der Zwan, Informatiemanager NOS